lauantai 15. helmikuuta 2014

Händimänejä isä ja pojat

Ne kantaa, sahaa, pilkkoo, kuormaa, kaivaa, rakentaa ja koppuloi. Miehet ja miespuoliset. Kovin montaa kertaa ei isän tarvitse apulaisia puunkantohommiin kysellä kun meidän pienet händimänit jo ovat kumppareissa ja työhanskoissa odottamassa takapihan ovella.


Perheen isä oli se, joka tätä kangasta on hinkunut siitä asti kun sen on nähnyt. Ihanat voimamiehet, Majapuulta tilatut Handy Menit. Kun pienin pojista kuuli, että nyt isä vihdoin saa händimäninsä niin poika toivoi harmaata samaista kangasta. Isoveljeäkään ei voinut ilman jättää, niin kova händimän hänkin. Näin ollen meidän perheen kaikki miespuoliset pääsivät osakseen näistä kankaista ja jäipä niitä vielä teeppareiksi, pipoiksi ja ehkä niiksi ihaniksi leggareiksikin ommeltavaksi, mitä on muutamissa ihanissa blogeissa näkynyt, ainakin Ommellinen on sellaiset tehnyt.


Paitoihin sai kivasti eroa saman sävyisillä kankailla leikkimällä.Keltainen Handy Men trikoo Majapuulta, musta trikoo omista jemmoistaHarmaa Handy Men Majapuulta, molempien hihojen trikoot Tritexiltä.
Nyt olen näiden äijä-vaatteiden jälkeen touhunnut ihan toisenlaista ompelua.. toivottavasti siitä saisin kirjoitella jo ehkääpä huomenna!Händimänien myötä kaikille voimauttavaa viikonloppua! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti