sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Mitä äiti duunaa???

Kun sain Joulun jälkeisen ompeluähkyn selätettyä niin jo on taas ollut intoa ja inspiraatiota muutaman viikon ajan.  Iha huikeit idiksii... ja niitä tää äiti on sit duunannu :) Kamera alkaa täyttyä kuvista mutta ompelukone vetää puoleensa enemmän kun tämä tietokone. Toki Putous ollaan ehditty katsoa ja vielä parhaita lasten kanssa uusiksi koneelta.. Niin kuin otsikostakin voi arvella :) Näitä sloganeita taidetaan kuulla lasten suusta taas pitkälle kevääseen...

Metsolan ihana ja värikäs Mansikkapaikka-velour on odottanut ajatusta päästä vaatteeksi jo kesästä asti. Usein huomaan ompelevani kuoseista yläosia ja tekeväni niihin simppeleitä yksivärisiä alaosia. Vaan nytpä alkoi tehdä mieli tosi värikkäitä pöksyjä pojalle ja niihin sitten vähän hillitymmän värinen hupparitakki.

Koska meidän esikoinen ahmii nyt Harry Pottereita, seikkailee Tylypahkan kuvioissa myös koko muukin perhe. Tähän takkiin poika halusi ison velhon viitan.. jättimäinen hiippahuppu ajoi sen asian. Leikkasin tuon hupun niin että takaraivon alue kulkee kankaalla taitteelta ja otsalta hiippaa kohden menee sauma. Näin tuo pysyy aika hauskassa asennossa koko ajan. Välillä jopa ihan pystyssäkin. Velhomaista taikuutta siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti