tiistai 21. tammikuuta 2014

Skeittirobot ja sokerikallot happihypyllä

Aurinko ja puhtaat hanget suorastaan huutavat hetkeksi roikkalehtimaan pihalle happihypylle kamera kourassa. Kerrankin on valoa ja luonnonkaunis tausta. Puut ja pensaat kimaltelevat lumihuurteessaan. Kyllä talvirouva on tehnyt taas upeaa jälkeä kun vain maltoimme odottaa. Häkellyttävän kaunista on metsässä. Sinne pitäisi mennä kuvailemaan ihan muuten vaan. Näitä sisävaatekuvia kun tarkenee ottaa vain omassa pihassa juuri sen happihypyn pituisen ajan.

Verson puodin kankaat jaksavat minua ihastuttaa. Pojille pitkästä aikaa kiva kuosi, vaikka ajattelin tästä jotain pienimmälle tytöllekkin ommella. Ehkäpä jollekkin robolle ilmestyy mekko..



 Pitkät resorit hihoissa ja helmoissa.  Tavaramerkki kai jo, mutta tykkään kovasti.





Housut sovellettu baggypantseiksi ekstra pitkillä resoreilla



Puntit menevät loistavasti kenkien sisään.



Baggypantsit isosiskon leggarikaavaa löysentämällä ja jättämällä etusauma pois












Paitaan kehittelin tällaisen vähän erilaisen kauluksen. Lämmin on kuulemma.



Isosiskokin on saanut kuosihousut. Käpysen Sokerikallot joustocollegesta. Kummitytölle tein jo aiemmin tästä tunikan ja oma tyttö toivoi samanlaista mutta isnnostui kun ehdotin kangasta housuihin. Näillä ollaan jo oltu päivin ja lähes öin, koulussa, kotona treeneissä. Tavallisten housujen, jopa leggarien kaavalla olen näitä tehnyt. Jättänyt etuosan saumattomaksi (siis leikannut taitteelta) ja isontanut etumusta ja laskenut haaraa niin että näihin on tullut haaremihousumaisuutta. (sanahirviö... :)


Näissäkin mustat resorit vuotäröllä ja lahkeissa.







Ja tietysti pipo kaupanpäälle :D



3 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo robottipaita ja housut näyttävät metkoilta! JA kyllä taas kelpaa ihastella luontoa, kun on häkellyttävän kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo Skeittirobo on kyllä ihaka kangas, hillitty mutta hauska. Ja paita siitä onnistui kivasti. Kauniita pakkaspäiviä!

      Poista
    2. Juu.. siis ihana piti sanomani ;)

      Poista