keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Keltaista kotiin

Joku lapsista oli pujottanut rannekorun melko tylsään mustaan kynttilänjalkaan. Siitä inspiroituneena lähdin paikalliseen koruhelmiä myyvään kauppaan, Korutaivaaseen. Viikonloppuna sitten pujoteltiin helmiä. Tänään sain pikaisesti ommeltua vielä keltaiset tyynyt sohvalle. Olohuone on kaivannut vähän väriä nyt kun ikkunastakin näkyy vain harmaata. Nämä helmikorut voi asetella mieleiseensä malliin jalan ympärille. Vaikka yhtenä nippuna ihan kynttilänjalan alaosaan. Ilme vaihtuu helposti.Keltaiset tyynyt Metsolan Bambi-kankaasta. Mustavalkoinen tyyny Ikeasta. Peuratyyny myös itse tehty, sen kangas kaapin perukoilta.

Mustavalkokeltaista <3
 Tyynyjen kankaan sain metsolasta kaupanpäällisiksi, 0 euroa. Kynttilänjalat aikanaan Hemtexistä yhteensä 2 euroa. Helmet Korutaivaasta 1,20 /pss, ostin 3 pussia. Melkoisen edulliseksi tuli tämä vimma saada hitunen keltaista. 

1 kommentti:

  1. Käykääpä kurkkaamassa myös ihanaa piipadoo- blogia! (sori en osaa/uskalla vielä linkittää). Siellä on Aarikan tyyliin tehty myös helmikoristeita kynttilänjalkoihin. Piipadoon Paulan kanssa olemme samoihin aikoihin näitä kynttilöitä helmin uudistaneet ja todenneet kuinka sama inspiraatio voi syntyä samaan aikaan aivan toisaalla :) Osaksi siksi näistä teinkin jutun kun lupasin kuvia laittaa.

    VastaaPoista