torstai 28. marraskuuta 2013

Sinistä. Ihanan sinistä!

Voi kuinka ihanaa on ommella vanhimmalle tyttärellemme. Hänelle kelpaavat vielä ihan kaikki tekeleet ja kaikki istuvat niin kauniisti päälle. Itse joudun ikäväkseni huomaamaan että itselle kelpaa kaikki päälle mikä mahtuu mutta mikään ei istu : D Aina välillä huomaan että olen ostanut kankaan tehdäkseni siitä itselleni jotain, mutta se päätyy kummallisesti tyttären vaatteeksi. Niin kävi myös tämän Tritexiltä ostetun Nanson trikoon kanssa. Enkä kyllä kadu. Niin nätti tästä tuli. Ja kun vielä nautin siitä asemasta, että omatekemät kelpaavat niin antaa koneen laulaa.. Oikeastaan olen aika etuoikeutettu <3
Ja tämä on nyt sitä sinistä :) Ihanan sinistä.
Kauluksen tein ihan summanmutikassa. Pussittamaan sen sain laittamalla pienen pienen kuminauhan ihan löysälle tuonne kauluksen sisään. Näin kaulus ei lörpötä ja siihen tuli vähän erilaista mallia.
Kaava oma sovitelma monesta kaavasta, trikoo Tritexiltä, Joustopitsi EurokankaastaPojille lisäksi paidat. Nekin sinivoittoisia. Pienempi poika pääsi malliksi myös isomman paidalle, siksi näyttää hieman reilulta.. 


Trikoo Noshin Sukellusveneet

Etuosa Eurokankaasta(parin vuoden takaa, turkoosi joustocollari Nepistä, resori HH-kankaasta


Mukavaa tulevaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti