lauantai 30. marraskuuta 2013

Sokerikallot vs. Monster High

Tästä alkoi viralliset joululahjaompelut. Tontut ovat tehneet työtään ja kertoneet kummitytön olevan Monster High-fani. Mikäpä olisi sopinut paremmin paidan/tunikan kankaaksi kuin Ihana Käpysen Sokerikallot!Tämä on ihanaa joustogollegea. Kivan tuntuista ja helppoa ommella. Hurjia kalloja aikalailla pehmennettynä  kunnon sokerikuorrutuksella. Jopa niin että kankaasta on tullut minulle *****tin imelää :)  Tämä mielleyhtymä selvinnee tämän jutun lopusta.. ;)  

Ihana valoilmiö oli hyödynnettävä. Aurinkoa kyllä jo kaipaa.


Tähän lahjaan on pakko liittää vielä reilusti sokerikalloja sellofaanipussissa ja ehkä hyppysellinen vaahtokarkkeja. Nam. Ehkä varmuuden vuoksi jotain aitoa Monster Highta.

Oman lapsen käyttämisessä mallina toisten vaatteille on se ongelma että tähänkin paitaan tyttö ihastui niin että joudun ompelemaan samanlaisen myös hänelle. Onneksi kangasta siihen vielä riittää.

Tätä kangasta katsellessa ja etenkin siitä ommellessa mulla on joka kerta alkanut soimaan päässä yksi biisi. Raavitun Helvetin imelää :)  Bändissä soittaa vielä yksi läheinen ihminen. Yritin sitäkin tähän linkittää, mutta epäonnistuneesti. Levahti kokonaan uudeksi jutukseen ja paniikilla poistin :) Kiva kun on homma hallussa! Koitan sormillani vastedes näpertää vain kankaita ja tiskejä eikä hurhaa hifistelyä :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti